Endine koondislane lõpetas sportlaskarjääri

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Taiga Laur lõpetas oma pika sportlaskarjääri saalihokis parima väravavahi tiitliga. Suurema osa oma sportlasteest oli ta aga siiski ründaja, kes püüdis palli väravavahi selja taha toimetada.
Taiga Laur lõpetas oma pika sportlaskarjääri saalihokis parima väravavahi tiitliga. Suurema osa oma sportlasteest oli ta aga siiski ründaja, kes püüdis palli väravavahi selja taha toimetada. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel tegi oma viimase võistlusmängu aastatel 2003 - 2007 Eesti naiste saalihokikoondises mänginud ja ohtralt väravaid löönud Taiga Laur.

Taiga Laur märkis, et selja taha jäi tal ligi 20-aastane sportlaskarjäär. "Rohkem ma ennast ära rääkida ei lase ning mängijana väljakule ei lähe," lausus ta. Küll aga näeb teda saalihokikohtunikuna mänge vilistamas ning treenerina oma hoolealuseid juhendamas.

Laur tegi esmakordselt saalihokiga tutvust 1997. aastal. "Mäng ise jõudis Eestisse 1993. aastal, kuid 1997. aastal ostis toonane maakonna spordijuht Helle Põllu Sargvere harrastajatele saalihokiväravad ja kõige algelisemad kepid ning treeningud saidki alata," meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles