Kaitseliitlased peatasid avariilise kaubikuga joodikjuhi teekonna

Kuido Saarpuu
Copy
Avarii Kirna ringristmikul.
Avarii Kirna ringristmikul. Foto: Erakogu

See oli teisipäeva õhtul Pärnu-Rakvere maanteel, kui Järva maleva liige, õppusel “Ussisõnad” esmaabibrigaadis parameedikuna toimetanud kapral Kaido Vaikma märkas Reopalu ringristmiku juures, et keegi oli ringilt otse läbi sõitnud. Sõitnud selliselt, et kõver oli ka üks valgustuspost.

Järva maleva liige, õppusel “Ussisõnad” esmaabibrigaadis parameedikuna toimetanud kapral Kaido Vaikma.
Järva maleva liige, õppusel “Ussisõnad” esmaabibrigaadis parameedikuna toimetanud kapral Kaido Vaikma. Foto: Kuido Saarpuu

Meeste veoautosõit Paidest Türi poole jätkus. Jätkus peaaegu Kirna ringristmikuni, mil autojuht tundis meditsiiniveoki salongis kärsahaisu. See ei tulnud nende masinat, vaid eesliikuvalt valgelt kaubikult, mille üks ratas oli risti all ja teine tühi. “Ringristmikul jäi kaubikjuht pisut jukerdama, kuid oli näha, et ta üritab edasi sõita. Et ei olnud teada, mis seal ees täpselt toimub, siis esimese asjana blokeerisime oma veoautoga kaubiku teekonna ära ja läksin asja uurima,” kirjeldas ta. “Kaubiku ust avades oli koheselt tunda alkoholilõhna. Uurisin juhilt, esimese hooga mis juhtus, kas tema tervisega on kõik korras.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles