Paides osaleb heategevuslikul Teatejooksul 500 koolinoort

Järva Teataja
Copy
Heategevuslik teatejooks Paide tehisjärve ääres.
Heategevuslik teatejooks Paide tehisjärve ääres. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Reedel, 22. septembril kell 12 toimub Paide tehisjärve ääres heategevuslik Teatejooks, millest võtab osa 500 õpilast 5.–9. klassidest. Jooksu avab linnapea Kaido Ivask ja soojendust teeb Järvamaa parim naissportlane Marielle Kleemeier. Teatejooksuga algab Euroopa Spordinädal Eestis.

„Teatejooksu ja laiemalt ka Spordinädala eesmärk on pakkuda noortele võimalust tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest, ning seeläbi populariseerida sportlikke eluviise. Lisaks annab Teatejooks panuse Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse toetusfondi kaudu liikumisvõime kaotanud laste heaks. See omakorda õpetab noori hoolima inimestest enda ümber ja ühiskonnas ning hindama heategemise tähtsust,“ ütleb Teatejooksu eestvedaja Erik Pallase. 

Heategevuslik Teatejooks on üle-eestiline aktsioon, mis tänu järjepidevusele on kasvanud Eesti suurimaks koolinoorte spordiürituseks. Tänavu toimub Teatejooks 28 toimumiskohas ja rohkem kui 13 500 osavõtjaga.

Täiskasvanud saavad toetada Teatejooksul osalevate laste panust ning Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse tegevust, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande HNRK Toetusfond SA kontole SEB pangas EE 451010220268957228 märksõnaga Teatejooks. Rohkem infot kodulehel www.hnrk.ee/toetusfond. 

Teatejooksu korraldab MTÜ Tallinnmeeting, mis on ellu kutsutud spordiürituste korraldamiseks. Teatejooksu suurtoetaja on Kalevi Mesikäpp, toetaja spordinädala läbiviija SA Liikumisharrastuse kompetentsikeskus, lisaks panustavad Rademar, Kultuurkapital, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn ja Eesti Kergejõustikuliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles