Kleidid ja lipsud kogutakse heategevuse nimel kokku

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Ivo Linna annetas heategevuslikule oksjonile loomulikult kikilipsu.
Ivo Linna annetas heategevuslikule oksjonile loomulikult kikilipsu. Foto: 500 Kleiti/Facebook

Esimest korda 2020. aastal korraldatud heategevuslik kodanikualgatus «500 kleiti» alustas tänavu augustis uut hooaega. Uuendusena on lisaks pidulikele kleitidele headelt annetajatelt oodatud ka erilised ja erilise looga pidulikud lipsud, mis heategevusliku oksjoni korras novembri alguses maha müüakse.

Soovite soetada uhke pidukleidi, millega on käidud presidendi vastuvõtul? Või soovite meespoolt üllatada ja osta talle lipsu, mis on ehtinud presidendi kaela, samas soovite panustada ka heategevusse? Heategevusliku kampaania «500 kleiti» abiga on võimalus kõik kolm eespool nimetatud punkti täita. Seda võimalust on kasutanud ka järvalased, toetades nii Eesti vähiliitu.

Kampaania eestvedaja Katri Link ütles, et mitu Järvamaa inimest on pakiautomaadi abil kauni kleidi korraldajateni toimetanud. Ent mitte ainult kleidi. Türi valla elanik Kaia Iva, kes ühel varasemal aastal annetas uhke sinimustvalge kleidi, millega iseseisvuspäeva puhul olnud presidendi vastuvõtul moeasjatundjatelt palju kiitust pälvis, saatis sedakorda teele veidi väiksemates mõõtudes pakikese, mille sees oli lips.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles