Paide rallipaar võitis esmakordselt poodiumikoha

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paidelased Romet Jürgenson ja Siim Oja pääsesid koos Sloveenia ralli võitjatega pildile.
Paidelased Romet Jürgenson ja Siim Oja pääsesid koos Sloveenia ralli võitjatega pildile. Foto: Rally Nova Gorica/Facebook

FIA Rally Star programmis sel hooajal Euroopa rallidel võistlev rallipaar Romet Jürgenson ja Siim Oja pole seni toimunud kahel rallil veel üldarvestuses poodiumikohale jõudnud. Pühapäev oli aga see päev, kus nad said uhked olla Sloveenia ralli Nova Gorica kolmanda koha üle. Oma masinaklassis tähendas saavutus mõistagi kindlat võitu.

Romet Jürgenson ütles, et nii edukalt lõppenud rallit ei osanud ta lootagi. "Läks väga hästi. Kindlasti ei oodanud, et absoluudi arvestuses pjedestaalile jõuame, kuigi enda masinaklassi võit oli küll kindel eesmärk," rääkis ta.

Absoluutarvestuses oli paidelastel Jürgensoni sõnul mõneti ka õnne, sest mõned kiiremad autod, kukkusid eest ära ja nii avaneski neil võimalus poodiumikohale tõusta. "Edu tõi meile rasketes oludes kohanemine ja kiire sõitmine. Tekkis hea tunne ja enesekindlus ning suutsime isegi kiiremate masinatega võidu sõita," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles