Opositsioon soovib abivallavanema lahkumist

Tiit Reinberg
Copy
Kevadel opositsiooni langenud Türi vallavolinikud otsustasid umbusaldada abivallavanem Elar­ Niglast (vasakul), kellega koos nad varem valda juhtisid. Türi vallavanem Sulo Särkinen võib praegu veel kergemalt hingata, sest temale opositsioonil nii tõsiseid etteheiteid polnud.
Kevadel opositsiooni langenud Türi vallavolinikud otsustasid umbusaldada abivallavanem Elar­ Niglast (vasakul), kellega koos nad varem valda juhtisid. Türi vallavanem Sulo Särkinen võib praegu veel kergemalt hingata, sest temale opositsioonil nii tõsiseid etteheiteid polnud. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavolikogu teisipäevane istung algas umbusaldusavaldusega abivallavanem Elar Niglasele. Sellele oli alla kirjutanud kümme vallavolikogu opositsiooni liiget.

Umbusaldusavaldus läheb hääletusele volikogu järgmisel istungil ja abivallavanema mahavõtuks on tarvis, et sellega ühineks vähemalt kaks koalitsiooni kuuluvat volinikku.

Umbusaldusavalduses on kirjas, et Elar Niglas pole pärast kaht ametis oldud aastat suutnud selgitada, mis juhtuks, kui vallavolikogu otsustaks jätta Retla-Kabala kooli kolmanda kooliastme sulgemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles