Venipak kavandab äritegevuses suunamuutust

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Esimene uudse lahendusega Venipaki pakiautomaat Järvamaal asub Türil.
Esimene uudse lahendusega Venipaki pakiautomaat Järvamaal asub Türil. Foto: Merit Männi

Venipaki asutaja ja omaniku Nerijus Raudonise sõnul näeb ettevõtte pikaajaline visioon ette aktiivset laienemist Euroopas ja Venipaki muutumist kullerfirmast e-kaubandust teenindavaks hulgimüügiäriks.

Raudonis prognoosib, et viie aasta pärast annavad kullerteenused kuni 10 protsenti Venipaki tuludest, samas kui ettevõtte äritegevus muutub radikaalselt. "Kui täna moodustavad kullerteenused umbes 90 protsenti Venipaki teenitavast tulust, siis viie aasta pärast vaid 10 protsenti, kui mitte vähem. Üritame anda Venipakile uue suuna ja muuta ettevõtte füüsilise logistikateenuse pakkujast kaubandusplatvormiks. Meie visioon on olla vaid e-kaubanduse hulgimüügiettevõte," kommenteeris Raudonis Venipaki pikaajalisi plaane pressiteates.

Tema sõnul on e-hulgimüügi nišš täiesti avastamata ja alles tekkimas. "Otsisime võimalusi globaalseks laienemiseks, proovisime lahti mõtestada kogu kaubandusahelat ja leidsime praktiliselt olematu niši – mitte ainult Euroopas, vaid kogu maailmas. Tänapäeval kipuvad kõik e-poed tegema koostööd otse tarnijate või tootjatega. Soovime pakkuda ükskõik millisel suuremal turul parimat kohalikku teenust kiirete tarnetega 24 tunni jooksul," märkis Raudonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles