Järvalased lähevad Saaremaa rallile võidulootusega

Kuido Saarpuu
Copy
Romet Jürgenson ja kaardilugeja Siim Ojaga tegid Järvamaalt pärit ekipaažidest eelmisel Saaremaa rallil ühe tugevaima tulemuse, pannes kinni nii oma masinaklassi kui tulles üldarvestuses järvalastest kõige kõrgemale kohale. Äsja Sloveenias Rally Nova Gorical suurepärast sõitu teinud ja üldarvestuses kolmandana lõpetanud mehed on ka tänavu stardis.
Romet Jürgenson ja kaardilugeja Siim Ojaga tegid Järvamaalt pärit ekipaažidest eelmisel Saaremaa rallil ühe tugevaima tulemuse, pannes kinni nii oma masinaklassi kui tulles üldarvestuses järvalastest kõige kõrgemale kohale. Äsja Sloveenias Rally Nova Gorical suurepärast sõitu teinud ja üldarvestuses kolmandana lõpetanud mehed on ka tänavu stardis. Foto: Maanus Maasing/ Saarte Hääl

Sel reedel ja laupäeval sõidetakse Saaremaa teedel autoralli Eesti meistrivõistluste hooaja viimane etapp. 56. rallil on kirjas rekordilised 185 võistluspaari 16 riigist.

Koduste meistrivõistluste paremiku kõrval on Saaremaal stardis ka programmi FIA Rally Star noored tulevikulootused.

EMV3 klassis, kus sõidetakse Ford Fiesta Rally3 autodega, on starti tulemas hooaja rekordit märkivalt 14 võistluspaari, kellest kuus ongi talendiprogrammis osalejad. Nende seas näeb ka eelmisel nädalavahetusel Sloveenias Rally Nova Gorical suurepärast sõitu teinud ja üldarvestuses kolmandana lõpetanud Romet Jürgensoni ja Siim Oja Paidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles