Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Paides 30 aastat tegutsenud autovaruosade ja kontoritarvete kauplus Heko lõpetab tegevuse ning sulgeb aasta lõpus uksed. Paljude autoomanike lemmikpood on viimast päeva avatud 30. detsembril. Kaupluse kõik kümmekond töötajat koondatakse.

* Milleks on tarvis komandohoonele nii kõrget torni? Kuidas te sealt suitsu seest inimesi leiate? Kas vabatahtlikud päästjad ei saagi palka? Sellised küsimused said ammendava vastuse eelmisel laupäeval, kui Türi päästekomando oma endises hoones huvilistele avatud uste päeva korraldas ja uudishimulikud tuppa palus.

* Kui mõne nädala eest rõõmustasime, et Türil avati maakonna esimene betoonist trikipark, siis nüüd lisandus sellele veel üks. Imavere trikipark kuulutati reedel ametlikult avatuks ja sinna pääseb nii tõukerataste, rulluiskude, rulade kui ka BMX-tüüpi trikiratastega. Trikiparki ehitanud osaühingu Gruuvi Group objektijuht Jevgeni Fridman ütles kohalikele, et betoon on ehitusmaterjalina parem, sest kestab 10–15 aastat, vineeri peab iga paari aasta tagant vahetama. «Betoonparki saab ka lihtsamalt hooldada, auke ja pragusid parandada, katkiseid kohti välja lõigata ja asemele valada, nii et hea hooldusega on võimalik pargi eluiga pikendada,» lausus ta.

* Järvamaa haigla toimetulekuüksuse meeskonnaga on liitunud loovterapeut Kadi Jaanisoo-Kuld, keda laiem avalikkus teab ka kui telesaatejuhti. Haigla toimetulekuüksuse juhataja Evelin Ehasalu ütles, et Jaanisoo-Kulla poole pöördus haigla ise. «Otsisime Paidesse inimest, kes osutaks sotsiaalse rehabilitatsiooni teenust, ja ta võttis ettepaneku vastu,» lausus ta.

* Sel reedel ja laupäeval sõidetakse Saaremaa teedel autoralli Eesti meistrivõistluste hooaja viimane etapp. 56. rallil on kirjas rekordilised 185 võistluspaari 16 riigist. Koduste meistrivõistluste paremiku kõrval on Saaremaal stardis ka programmi FIA Rally Star noored tulevikulootused. EMV3 klassis, kus sõidetakse Ford Fiesta Rally3 autodega, on starti tulemas hooaja rekordit märkivalt 14 võistluspaari, kellest kuus ongi talendiprogrammis osalejad. Nende seas näeb ka eelmisel nädalavahetusel Sloveenias Rally Nova Gorical suurepärast sõitu teinud ja üldarvestuses kolmandana lõpetanud Romet Jürgensoni ja Siim Oja Paidest.

Märksõnad

Tagasi üles