Bridžimängijad püsivad tegusad

Järva Teataja
Copy
Bridž
Bridž Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Järvamaa Bridžiseltsi liige Endel Küttis andis teada, et nende võistlussuvi on möödunud tegusalt.

„Oleme igal kolmapäeval kogunenud, et mängida mingit võistluskalenderis ettenähtud mängu,” selgitas ta. „”Suveässa” mängiti kuus vooru keskmisele ja kuus vooru maksimu tulemusele, kusjuures peeti individuaalarvestust. Osales 28 mängijat ja esimeseks tuli Urmas Virves Koerust, teiseks jäi Aimur Raudsepp Türilt, kolmandaks Jaan Pärna ja neljandaks Endel Küttis Türilt. Viies oli Reet Lepikult Raplast ning kuues Tõnu Kärssin Paidest.”

Endiselt populaarne on Küttise sõnul võistlus „Türi Raadiomast”, mida sel aastal mängiti juba 47. korda. „Osalejaid oli Tallinnast, Jõgevalt, Rakverest, Viljandist, kokku 32 mängijat.”

Esimeseks tulid Tiit Kalda-Urmas Virves Koerust, teiseks Tõnu Kärssin-Aivo Luuk Paidest ja kolmandaks Lembit Kapp-Ülis Riisalu Jõgevalt.

On mängitud ka Järvamaa Bridžiseltsi esimese presidendi Valjo Rändrüüdi mälestustusturniir. „Seal osales 20 mängijat,” täpsustas Küttis. 

Esimeseks tulid taas Tiit Kalda-Urmas Virves, teiseks jäi Rein Haavala-Eelar Tartu Türilt ja kolmanda koha said Aimur Raudsepp-Endel Küttis.

Oktoobris jätkavad bridžimängijad „Talveässa” sarjaga. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles