Järvamaa sportlased valiti stipendiumisaajate hulka

Järva Teataja
Copy
Robin ja Lisell Jäätma võitsid segapaaride arvestuses kuldmedalid, kuid individuaalsed duellid medalite nimel seisavad neil veel ees.
Robin ja Lisell Jäätma võitsid segapaaride arvestuses kuldmedalid, kuid individuaalsed duellid medalite nimel seisavad neil veel ees. Foto: Karli Saul/EOK

ERGO kindlustus andis koostöös Eesti Olümpiakomiteega juba kaheksandat aastat järjest välja stipendiumi noorte sportlaste toetuseks - sel aastal kandideeris konkursile rekordarv tulevikutalente – kokku laekus täpselt 100 taotlust.

Stipendiumifondi suurus oli 25 000 eurot ja see jagunes 11 noore sportlase vahel. Tänavu pälvis 2300 euro suuruse stipendiumi kümme noorsportlast: kergejõustiklased Miia Ott, Viktor Morozov ja Karl Kristjan Pohlak, kümnevõistleja Rasmus Roosleht, vibulaskjad Lisell Jäätma ja Robin Jäätma, maadleja Richard Karelson, laskesuusataja Jakob Kulbin, epeevehkleja Markus Salm ning jalgrattur Romet Pajur. Peale selle anti välja ka kaks 1000 euro suurust eristipendiumi: toetuse „Minu esimene sponsor“ pälvis kergejõustiklane Andreas Trumm ja fännide lemmiku stipendiumi kergejõustiklane Miia Ott.

Kõigi stipendiaatide puhul tõid žüriiliikmed esile seniseid kõrgeid tulemusi ja motiveeritust, samuti selgete eesmärkide olemasolu ja potentsiaali lüüa läbi tipptasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles