Tänuõhtu tegi kummarduse tublimatele

Copy
Türi valla haridustöötaja 2023 aunimetuse pälvisid Türi põhikooli klassi- ja ajalooõpetaja Marika Roosileht (vasakult), Retla-Kabala kooli klassi- ja keemiaõpetaja Merit Oss ning Väätsa põhikooli keemia-, ajaloo- ja käsitööõpetaja Viivika Leis.
Türi valla haridustöötaja 2023 aunimetuse pälvisid Türi põhikooli klassi- ja ajalooõpetaja Marika Roosileht (vasakult), Retla-Kabala kooli klassi- ja keemiaõpetaja Merit Oss ning Väätsa põhikooli keemia-, ajaloo- ja käsitööõpetaja Viivika Leis. Foto: Teet Reier

Sel nädalal tähistati üle Eesti õpetajate päeva. Türi valla haridustöötajad olid sel puhul palutud 5. oktoobril Türi kultuurikeskusse tänuõhtule.

Valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Triin Pärna selgitas, et tavapäraselt igal aastal tehtav tänuõhtu on kummardus valla koolide pedagoogidele, tugispetsialistidele ja kõikidele neile, kes lastesse panustavad, nende südamega tehtud töö eest. Ühtlasi tehti neljapäeva õhtul peetud kontsertaktusel teatavaks konkursi «Türi valla haridustöötaja 2023» tulemused.

Türi vald premeerib igal sügisel kolme haridustöötajat, kelle eelmise õppeaasta panus hariduseesmärkide saavutamisse on olnud silmapaistev ja kelle igapäevategevus haridustöötajana on kogukonnas tunnustatud. Pärna sõnul oli tänavu konkursile esitatud kandidaatide nimekiri muljetavaldavalt pikk. Koolidelt ja lasteaedadelt laekus vallavalitsusele 26 nime, kes esitajate hinnangul võiksid oma töö eest hariduspreemia saada.

Tagasi üles