Türil selgusid tähtsate märkide saajad

Järva Teataja
Copy
Pille Marrandi
Pille Marrandi Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavalitsuse 3. oktoobri korraldusega otsustati tänavu anda välja kolm kuldset ja neli hõbedast Türi valla aumärki.

KULDSED AUMÄRGID:

Kristjan Männa – silmapaistva panuse eest Türi valla ettevõtlusse, ettevõtluse arengusse ning tänuväärse vabatahtliku panuse eest Türi vallas toimuvates ettevõtmistes ning sporditegevuse arendamises.

Pille Marrandi – pühendumusega tehtud eduka tegevuse eest Türi aianduse- ja mesindusseltsi ja Türi turu arendamisel, Türi valla jaoks tunnusürituseks kujunenud Türi lillelaada ja Türi OTT-i (otse tootjalt tarbijale) korraldamise, käsitöö traditsioonide hoidmise ning käsitöönäituste korraldamise eest.

Helen Ott – eduka töö eest muusikahariduse andmisel, Türi muusikakooli tšelloõpilaste juhendamisel, noorte edukal ettevalmistamisel konkurssideks ning Türi valla kultuurisündmustesse panustamisel.

HÕBEDASED AUMÄRGID:

Kairit Kolk – eduka osalemise eest loomekonkurssidel, aktiivse tegevuse eest Türi põhikooli õpilasesinduses ja Türi noortevolikogus, vabatahtliku panuse eest Türi valla ettevõtmistes ja kultuurisündmustel.

Markus Anvelt – silmapaistvate tulemuste eest oma vanuseklassis rahvusvahelistel ja Eesti meistrivõistlustel kergejõustikus.

Sandra Elisee Juhkam – hõbemedaliga kooli lõpetamise, aktiivse osalemise eest koolielus ja Türi valla kultuurisündmustel.

Rasmus Juhanson – hõbemedaliga kooli lõpetamise, eesmärgile pühendumise ja visaduse eest, olles oma suure pühendumisega eeskujuks kõigile koolikaaslastele.

Kuldsed ja hõbedased aumärgid antakse üle 22. oktoobril Türi valla 6. aastapäeva kontsertaktusel Türi kultuurikeskuses. Aktuse algus kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles