Purunenud rehv rikkus Saaremaa rallil paidelaste ootused

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Romet Jürgenson (paremal) ja Siim Oja sõitsid vaatamata rehvi purunemisele end Rally Stari võistlussarja osalejate seas teisele kohale.
Romet Jürgenson (paremal) ja Siim Oja sõitsid vaatamata rehvi purunemisele end Rally Stari võistlussarja osalejate seas teisele kohale. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Reedel ja laupäeval Saaremaal äärmuslikes ilmaoludes sõidetud Saaremaa rallil olid Rally Stari programmis osalevad Romet Jürgenson ja Siim Oja kuni seitsmenda kiiruskatseni omas masinaklassis juhtpositsioonil ja näitasid superaegu ka üldarvestuses, kuid nagu tehnikaspordis ikka võib juhtuda, nurjas nende teekonna võidu poole purunenud rehv.

Järjekorras 56. Saaremaa rallil sõideti reedel kolm ja laupäeval üheksa kiiruskatset. Avapäeva järel hoidsid EMV3 klassis, kus sõidetakse Ford Fiesta Rally3 autodega, kindlat liidrikohta Romet Jürgenson ja Siim Oja. Nende edu jätkus laupäeval kuni seitsmenda katseni. Kaheksandal katsel purunes autol rehv ja selle vahetusele kulunud aega neil enam tasa sõita ei õnnestunud.

Romet Jürgenson ütles, et kuni sinnamaani oli ralli väga hea. «Oli üksikuid katseid, kus ehk ei tulnud nii hästi välja, kui oleks tahtnud, aga üldiselt suutsime tempo üleval hoida ega läinud ka liialt üle piiri sõiduga,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles