Suurtoetaja paneb Linnameeskonnale õla alla ka uuel aastal

Järva Teataja
Copy
Foto: Paide linnameeskond

Sel nädalal sõlmisid aktsiaseltsi Ramirent Baltic juhatuse esimees Heiki Onton ning Paide Linnameeskonna president Veiko Veskimäe uue koostöölepingu, mille kohaselt jätkab Ramirent Linnameeskonna suurtoetajana ka uuel aastal ja kasvanud mahus.

Heiki Onton ütles, et koostöö jätkumine teeb Ramirendile suurt rõõmu. “Paide Linnameeskond on aastatega kasvanud arvestatavaks klubiks Eesti jalgpallimaastikul,” lausus ta. “Meil on siiras rõõm, et oleme saanud klubi arengu juures olla ning panustada selle kasvamisse. Sugugi vähem tähtis ei ole Linnameeskonna eesmärk kasvatada Paides ja Kesk-Eestis jalgpallist rõõmu tundvat põlvkonda, kellest saavad edukad mängijad ja fännid järgnevateks aastateks.”

Veiko Veskimäe avaldas toetuse jätkumise eest tänu. “Ramirent on laialdaselt tuntud kui hästi juhitud ning kaasaegseid kulu- ja keskkonnasäästlikke lahendusi pakkuv ettevõte ning samal ajal ka tunnustatud Eesti spordi ja sportlike eluviiside vankumatu toetaja,” kõneles ta. “Nad on suurepärane näide sellest, kuidas tänapäevane ettevõte tajub oma rolli ühiskonnas laiemalt. Oleme antud usalduse eest siiralt tänulikud ning lubame omalt poolt, et jätkame pühendunud tööd nii tervete ja rõõmsate laste ja noorte arendamisel kui ka tippsportlike emotsioonide pakkujana!”

Ramirent Baltic AS on suurim ehitusseadmete rendi- ja müügifirma Baltikumis. Ettevõttel on kokku 53 osakonda, sealhulgas 17 rendipunkti üle Eesti, kust saab rentida väga laia valikut ehitustööriistu, erinevaid seadmeid, tõstukeid ja rasketehnikat. Ramirent Baltic AS kuulub Ramirent Ltd koosseisu ning ettevõttel on üheksas Põhja- ja Ida-Euroopa riigis üle 300 osakonna ja 3300 töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles