Aerutajate hooaeg lõppes tormiliselt

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Võhandu jõel Viira veski juures jäi kohati mulje, nagu oleks vesi Marti Lepiku ja Andres Kalle alla neelanud. Tegelikult liikusid nad mäslevale veele vaatamata tempokalt edasi.
Võhandu jõel Viira veski juures jäi kohati mulje, nagu oleks vesi Marti Lepiku ja Andres Kalle alla neelanud. Tegelikult liikusid nad mäslevale veele vaatamata tempokalt edasi. Foto: Team Nuustaku Pruulikoda/facebook

Eelmisel nädalavahetusel lõpetas aerutajate paar Andres Kalle ja Marti Lepik Team Nuustaku Pruulikojast ametlikult oma võistlushooaja, kulgedes tormise ilmaga mööda jõge Oetist Simisaluni.

See oli matk, mille nad korraldasid tänutäheks oma saatemeeskonnale ja toetajatele, kelleta olnuks tänavustest jõemaratonidest osa võtta peaaegu et võimatu. Nüüd on see tehtud ja hooajale tagasi vaatavad mehed rahulolevalt.

Marti Lepik ütles, et vaatamata rajule ilmale tahtsid nad oma meeskonna liikmeid tänada ja viisid nad umbes 20kilomeetrisele matkale. «Liikusime viie alusega rahulikus tempos. Kui treeningutel läbiksime sellise vahemaa paari tunniga, siis nüüd kulus meil kulgedes ja juttu ajades sellele neli ja pool tundi,» lausus ta. «Torm ja vihm meid ei heidutanud, sest veel olles pole vahet, kui taevast vett juurde tuleb ning metsa vahel pole jõe peal tavaliselt ka tuult tunda. Kuulsime eemalt metsast raksatusi, kui mõni puu tormi survele järele andis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles