Need väärt mehed pürgivad Järvamaa aasta isaks

Järva Teataja
Copy
Aasta isa tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas gloobusekujuline sepistatud talisman. Tagasihoidliku loomuga Urmas Kullile polnud tunnustus üksnes üllatav, vaid lausa jahmatav.
Aasta isa tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas gloobusekujuline sepistatud talisman. Tagasihoidliku loomuga Urmas Kullile polnud tunnustus üksnes üllatav, vaid lausa jahmatav. Foto: Dmitri Kotjuh

Naiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva malev ja sihtasutus Järvamaa kuulutavad välja konkursi „Järvamaa aasta isa". Kandidaate väärikale tiitlile saab esitada veel paar päeva ehk kuni 31. oktoobrini.

Üheksandat korda toimuva konkursi eesmärgiks on väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli selles. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua.

Taotlused märgusõnaga „Aasta isa" saata hiljemalt 31. oktoobril e-kirja teel merje.mihkelsaar@naiskodukaitse.ee või paberkandjal aadressil Väike-Pärnu 6b, Türi 72211. Taotluse võib tuua ka isiklikult Järva maleva staapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles