Aravete tänavavalgustust ootab ees uuendus

Copy
Foto: Järva vald

Järva valla tänavavalgustuse teemal on viimase aja jooksul olnud mitmeid arenguid ja väljakutseid. Pea kogu vallas on renoveeritud tänavavalgustus, kuid muresid tuleb ette Aravetel. Erinevate asjaolude kokkulangemise tõttu on Aravete Piibe maantee äärne jäänud ilma uuendatud tänavavalgustuseta ning on pimedas.

2022-2023 tänavavalgustuse rekonstrueerimise käigus ei kaasajastatud tänavavalgustust Aravetel Piibe maantee ääres. Seda põhjusel, et vastavalt riigi teehoiukavale pidi Transpordiamet eelmisel aastal rekonstrueerima Aravetel Piibe maantee ning selle käigus oli plaanis uuendada ka tänavavalgustussüsteem. Kahjuks lükkas Transpordiamet selle projekti edasi ning jäi selgusetuks, millal see täpselt toimuma peaks.

Vald on proovinud oma jõududega valgustust parandada, kuid siiski peale järjekordset liini remonti pole tulemus olnud rahuldav ning otstarbekas oleks täiesti uus liin valmis ehitada. Seetõttu oleme alustanud hankemenetlust Aravete Piibe maantee äärse tänavavalgustuse uuendamiseks. Kui hankeprotsess õnnestub, saab uus tänavavalgustus paigaldatud detsembri keskpaigaks.

Märksõnad

Tagasi üles