Šokolaadihummus ja seenekotletid rokkisid veganmessil

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Marta Pagari & Köögi toidutehnoloog Triinu Poll pakub omaloodud vegantooteid ja kuuleb sööjate suust valdavalt kiidusõnu.
Marta Pagari & Köögi toidutehnoloog Triinu Poll pakub omaloodud vegantooteid ja kuuleb sööjate suust valdavalt kiidusõnu. Foto: Oliver Poll

Paide toiduainetööstus Marta Pagar & Köök viis nädalavahetusel pealinna veganmessile maitsta oma uudsemaid tooteid ning tuli tagasi teadmisega, et tooteid süüakse hea meelega ja osatakse kaupluste lettidelt üles leida.

Marta Pagari & Köögi müügijuht Janne Tammsaar ütles, et ennekõike tahtsid nad tutvustada oma tootevalikus uusi tulijaid. «Käime veganmessil igal aastal ja püüame alati oma ostjatele midagi uut pakkuda,» lausus ta. «Sel aastal oleme turule toonud peekonimaitselised kotletid ning kartulikotletid maisi ja hernega. Hummuste sortimendis on juures šokolaadihummus, barbeque-hummus ning läätse-tomatimääre.»

Marta Pagar & Köök müügijuht Janne Tammsaar pakub tooteid ja uurib veganmessi külastajatelt nende toidueelistuste kohta.
Marta Pagar & Köök müügijuht Janne Tammsaar pakub tooteid ja uurib veganmessi külastajatelt nende toidueelistuste kohta. Foto: Marta Pagar & Köök
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles