Järvamaa meditsiinitöötaja tõestas end tipptasemel koolitajana

Järva Teataja
Copy
Paide naisteklubi Ladies Circle 8, meesteklubid Round Table 9 ja Old Tablers 2 remontisid ja sisustasid Järvamaa haigla siseosakonnas ema-lapse toa. PPildil Maire Raidvere.
Paide naisteklubi Ladies Circle 8, meesteklubid Round Table 9 ja Old Tablers 2 remontisid ja sisustasid Järvamaa haigla siseosakonnas ema-lapse toa. PPildil Maire Raidvere. Foto: Dmitri Kotjuh

Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames tunnustati täna 26. korda aasta õppijaid, õpitegusid, õppijasõbralikke tööandjaid ning koolitajaid. 

Aasta koolitaja 2023 eripreemia saaja Maire Raidvere on Järvamaa haiglas veerandsada aastat pidanud õendusjuhi ametit. Tema südameasi on tervisetarkuse jagamine nii oma kolleegidele kui ka Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ja Järvamaa Kutsehariduskeskuse õppuritele. Maire on koolitustega panustanud Järvamaa haigla hooldustöötajate, õdede, puhastusteenindajate ja mitme teise valdkonna töötajate erialastesse täienduskoolitustesse nii koolitajana kui ka koolituste kavandajana. Ikka selleks, et kompetentse personali toel parandada haiglas abi vajavate inimeste elukvaliteeti ja suurendada ka personali rahulolu.

Tunnustusüritus toimub täiskasvanud õppija nädala raames, mille fookuses on inimese õppimine ja enesetäiendamine läbi elu. Õppimine kogu elu vältel on üksikisiku ja ühiskonna arengu põhiliseks eelduseks, et toime tulla kiiresti muutuvas maailmas. Sel aastal esitati täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursile 359 kandidaati: 147 õppijat, 77 õpitegu, 82 koolitajat ja 53 õppijasõbralikku tööandjat. Kõikides maakondades toimus maakondlike esinumbrite valimine ning tunnustamine, kelle seast valiti välja aasta tublimad tegijad riiklikul tasemel.

Oma tervitused ning tänusõnad täiskasvanud õppijatele andis edasi haridus- ja teadusminister Kristina Kallas: „Eesti inimesed on hariduse usku ja tahavad õppida. Samuti on neil ka julgust teha kannapööre karjääris või jätkata haridusteed. Rõõmustav on, et ka Eesti tööandjad väärtustavad heade oskustega töötajaid ja panustavad omalt poolt inimeste arengusse. Ka kaasaegsed digivahendid võimaldavad paindlikke õpiviise, mis on eriti tähtis täiskasvanud õppuritele, kes uusi teadmisi omandavad töö ja pere kõrvalt,” sõnas minister ning avaldas heameelt, et üle Eesti on arvukalt tublisid täiskasvanuid, kes enesetäiendamist tähtsaks peavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles