Maakonna koolijuhid jagavad end mitme asutuse vahel

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide Hillar Hanssoo põhikooli direktoril Kersti Kivisool tuli 1. septembril pidada kaks kõnet: peale kodukooli öelda häid soove ka Tarbja lasteaed-kooli perele, mille juhtimise on ta sel õppeaastal enda peale võtnud.
Paide Hillar Hanssoo põhikooli direktoril Kersti Kivisool tuli 1. septembril pidada kaks kõnet: peale kodukooli öelda häid soove ka Tarbja lasteaed-kooli perele, mille juhtimise on ta sel õppeaastal enda peale võtnud. Foto: Dmitri Kotjuh

Sel õppeaastal on osa Järvamaa koolijuhte olukorra ees, kus juhtida tuleb kas mitut asutust või ühend­asutust eri asukohtadega. Kuna direktoriamet on niigi pingeline, vastutusrikas ja töömahukas, uuris Järva Teataja kolmelt koolijuhilt, kuidas nad on toime tulnud.

Paide Hillar Hanssoo põhikooli direktor Kersti Kivisoo sai augustist oma tiiva alla ka väikese Tarbja lasteaed-kooli, sest õppeaasta alguseks ähvardas direktorikonkursi luhtumise tõttu kooli ilma juhita jäämine.

Kivisoo juhtida on nüüd umbes 400 õpilasega suur linnapõhikool ja 70 lapsega väike maakool, mille alla kuuluvad ka lasteaiarühmad – seega kaks üsna vastandlikku haridusasutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles