Esilinastus lõbus koguperekomöödia „Tähtsad ninad“

Järva Teataja
Copy
Filmi "Tähtsad ninad" esilinastus Ülemiste Apollo kinos
Filmi "Tähtsad ninad" esilinastus Ülemiste Apollo kinos Foto: Eero Vabamägi

16. oktoobril esilinastus uus kodumaine koguperefilm „Tähtsad ninad“ – südamlik ja õpetlik lugu ühest Eesti perekonnast. Filmi peategelased on 13-aastased poisid Oliver (Ruben Tolk) ja Sass (Robert Alexander Peets), Oliveri õde Susannat kehastab Lumi Soomets, isa Arturi rollis astub üles Mattias Naan ja ema Karinit mängib Saara Pius.

Filmi režissööri Ingomar Vihmari hinnangul on „Tähtsad ninad“ lõbus, ent õpetlik film, mida võiks vaadata kogu perega. „See film annab võimaluse rääkida olulistest teemadest – nagu peresuhted, aga ka töö, eneseteostus, raha ja edukultus – lahedal moel nii laste kui vanematega. Mida siis ikkagi on tarvis ühel perekonnal õnnelik olemiseks?“

Vihmari sõnul löövad filmis kaasa armastatud näitlejad Mattias Naan ja Saara Pius, aga peategelased on lapsed ja lõbusa pealispinna all on peidus südamlik lugu ühest Eesti perekonnast.

Tartu esilinastus toimus kolmapäeval, 18. oktoobril kl 19 Lõunakeskuse Apollo kinos.

Pärnu esilinastus toimub pühapäeval, 22. oktoobril kl 17.30 režissöör Ingomar Vihmari koduteatris Endla.

Eelseansid on valitud kinode kavades alates 16. oktoobrist ja kinodesse üle Eesti jõuab film 20. oktoobriks.

„Tähtsad ninad“ valiti ainsa kodumaise mängufilmina novembris toimuva PÖFFi rahvusvahelisse laste- ja noortefilmide võistlusprogrammi Just Film. Just Filmi erilinastused toimuvad 11. ja 15. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles