Suurfestival Õllesummer tuleb tagasi

Järva Teataja
Copy
Õllesummer 1996 ja 1998
Õllesummer 1996 ja 1998 Foto: Peeter Langovits

Eesti suurim festival Õllesummer tuleb viieaastase pausi järel taas tagasi. Meelelahutusfestival toimub Tallinna Lauluväljakul 3.-6. juulini 2024. Õllesummer tähistab järgmisel aastal oma 30. juubelit.

2018. aastal peatunud Õllesummeri traditsioon teeb järgmisel aastal läbi uuestisünni taastades mitmeid vanu traditsioone ning luues uusi. 1994. aastal alguse saanud festivali juures on tagasi Õllesummeri idee autor Riho Rõõmus. Sel korral Õllesummeri patroonina osaleval Riho Rõõmusel on hea meel olla tagasi juurte juures ja usub võimekasse teami. "Selle meeskonna üks ja ühine eesmärk on teha üritusest Põhjamaade suurim meelelahutusfestival. Kõikidele midagi," ütles Riho Rõõmus ja lisas, et "olilisim on pakkuda head meelelahutust võimalikult laiale sihtrühmale ja igas vanuses külastajale."

Õllesummerit pikalt juhtinud Marje Hansar ütles, et tal on heameel, kui meelelahutusmaastikul tuleb taas esile suur festival. “Loodan, et Õllesummeri traditsioon uutes kätes on vähemalt sama edukas kui seni on ta seda olnud ja kõik laabub parimal viisil. Kindlasti jään ootama kutset suurele peole,” kommenteeris Marje Hansar.

Aastaid Õllesummeri korraldamist juhtinud Marje Hansar on teatepulga üle andnud ning festivali juhtimise on ülevõtnud trio Sten-Erik Jantson (Õllesummeri peakorraldaja), Riho Rõõmus (Õllesummeri patroon) ja Reno Hekkonens (Õllesummeri peaprodutsent).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles