Vibulaskjad korraldavad tutvustusõhtu

Järva Teataja
Copy
Lisell ja Robin Jäätma tõmbasid Parisiis hooajale joone alla. neid toetas võistlustel nende ema Maarika Jäätma (paremal).
Lisell ja Robin Jäätma tõmbasid Parisiis hooajale joone alla. neid toetas võistlustel nende ema Maarika Jäätma (paremal). Foto: Eesti Vibuliit

Türi Vibukool otsib aktiivselt uusi koostööpartnereid ja võimalikke sponsoreid.

Vibukooli missioon on saada parimaks vibusportlaste "hüppelauaks" Eestis, Baltikumis ja teha ajalugu maailmas. Nii on koolist on sirgunud ja tuntust kogunud juba päris mitmed noored: Lisell Jäätma, Robin Jäätma, Maris Tetsmann ja Meeri-Marita Paas. Nende ambitsioon on jõuda suurtel võistlustel veel kaugemale ja pjedestaalil aina kõrgemale.

Et see kõik ka edaspidi õnnestuks, on vaja osaleda aina rohkematel võistlustel erinevates maailma nurkades ja treenida üha rohkem Maarika Jäätma valvsa pilgu all ja juhendamisel.

Kõik need tegevused sõltuvad vähemal ja rohkemal määral rahaliste vahendite olemasolust. Kuna seni on toimetatud suhteliselt minimaalsete vahendite ja perede toel, siis antud pakkumine on nüüd suunatud kõikidele võimalikele toetajatele.

Lähitulevikus ootavad vibusportlasi ees võistlused Hiinas, Saksamaal, Inglismaal, Ameerka Ühendriikides, Prantsusmaal jne. Võistlustel käimine toob nii Eesti kui ka Türi uhkelt pildile, sest juba hetkel saavutatud tulemused on midagi enamat kui lihtsalt osavõtt.

TOETA

Saaja: MTÜ Türi Vibukool

Arveldusarve: EE137700771009196888

SWIFT kood(välismakse tegijatele): LHVBEE22

Selgitus: Tegevustoetus

Kõik vibuspordi huvilisi 28. oktoobril kell 17-19 oodatud uudistama ka vibukooli ruumidesse aadressile Türil L. Koidula 27A teisel korrusel. "Otse kümnesse" nime kandval õhtul tutvustatakse oma tegevusi ja tulijatel on võimalus tutvuda ka tublide sportlaste ja juhendajaga. Ühtlasi saab ka ise proovida vibulaskmist ja võimalik on soetada vibulaskurite uut kalendrit. 

Tasub teada, et sisenemine ja parkimine on maja taga

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles