Kuulsad suusakaksikud aitasid fotokonkurssi võita

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järva valla fotokonkursi "Mina liigun" võidutöö fotol tõestavad suusatajatest kaksikõed Keidy ja Kaidy Kaasiku, et kergliiklusteed toovad rahvast rohkem sportima.
Järva valla fotokonkursi "Mina liigun" võidutöö fotol tõestavad suusatajatest kaksikõed Keidy ja Kaidy Kaasiku, et kergliiklusteed toovad rahvast rohkem sportima. Foto: Ana Bya Aedmaa ja Kalvi Kirspuu

Järva valla korraldatud fotovõistlusel "Mina liigun" selgusid võitjad üheksa hääletusele üles seatud foto seast. Parimaks tunnistasid hindajad Ana Bya Aedmaa ja Kalvi Kirspuu sügisese fotojäädvustuse Aravete-Kaalepi kergliiklusteel rullsuusatavatest kaksikõdedest Kaidy ja Keidy Kaasikust. 

Foto üks autoreid Kalvi Kirspuu rääkis, et mõte sellise foto tegemiseks tuli tal hiljuti ühel tuulisel nädalavahetusel, kui päästeamet soovitas inimestel püsida kodus ja valmistada ennast ette võimalikeks elektrikatkestusteks. "Olin positiivselt üllatunud, kui nägin tuulest ja vihmast hoolimata Aravete-Kaalepi kergliiklusteel kepikõndi tegevat eakat naist. Selle asemel, et soojas toas seebikaid vaadata, tegeles ta hoopis tervisespordiga," märkis ta.

Kirspuu sõnas, et just selline pilt on parim kompliment neile, kes on kergliiklusteede ehitamise eest võidelnud ja nende nimel vaeva näinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles