Kalle Grünthal: ma ei lahku riigikogust ega Paide linnavolikogust

Tiit Reinberg
Copy
Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel sõitis Kalle Grünthal Paide raekotta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna valimisnimekirja esitama uhke autoga, millel lehvis suur EKRE lipp. Sellest nädalast on ta parteitu.
Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel sõitis Kalle Grünthal Paide raekotta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna valimisnimekirja esitama uhke autoga, millel lehvis suur EKRE lipp. Sellest nädalast on ta parteitu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Kalle Grünthal astus Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast välja, jätkab ta tööd nii riigikogus kui ka Paide linnavolikogus. Kui parlamendis visati ta välja ka partei fraktsioonist, siis Paide linnavolikogus ei kavatse ta hiljuti loodud koalitsioonile selga pöörata.

Koroonakriisi ajal tõusis riigikogu liige Kalle Grünthal Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna üheks tuntumaiks näoks. Oma protseduuriliste küsimustega parlamendis Grünthali tuntus aina suurenes. Isegi siis, kui parlament valis presidenti, suutis Grünthal oma protestiga panna terve riigi mitmeks tunniks ootama, kas riigipea saab valitud või mitte.

Tegemist on vaieldamatult poliitikuga, kes ei jäta kedagi külmaks, teda kas toetatakse tulihingeliselt või kirutakse maa põhja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles