Naismaadlejad hoidsid maakonna lippu kõrgel

Järva Teataja
Copy
Maadlusmatt.
Maadlusmatt. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Nädalavahetusel peeti Rakvere spordikeskuses esimest korda rahvusvaheline Georg Lurichi maadlusvõistlus Kreeka-Rooma ja naistemaadluses, kus osales üle 400 maadleja 11 riigist, vahendas Virumaa Teataja.

Järva vallas asuvast Kuusna külast pärit neiu Anu-Liis Raudsepp, kes esindab Väike-Maarja valla rahvaspordiklubi ja kes treenib igapäevaselt Viljandi maadlusmajas, treener Ahto Raska käe all, võistles vanuseklassis U17 kehakaalus ning kuni 57kg naismaadlejate seas.

Anu-Liis vanem õde Eva-Maria Raudsepp, selgitas, et maaldejat ootas päeva alguses ees kolm matši. „Esimeses kohtumises läks noor maadlejanna vastamisi Cesisest pärit Gerda Kutakovaga. Matš kestis 29 sekundid ning lõppes seisuga 10:0 Raudsepa kasuks,” avaldas ta. „Teises ringis kohtus neiu Võrust pärit Birgit Aidmaga. Kohtumine lõppes taas seisus 10:0 Raudsepa kasuks ning kestis 53 sekundit.”

Seega tuli minna matile veel ühe korra, vastaseks Jõgevalt pärit Kärol Tamson, kes treenib Jõgeva valla spordikoolis. Matš kestis 3 minutit ja 43 sekundit ning seegi kord lõppes kohtumine seisuga 10:0 kohaliku maadlejanna kasuks, mis tõi talle turniiri võidu ja päeva parima naismaadleja tiitli, mille saaja otsustavad ühiselt erinevad treenerid, vaadates maadleja tehnilist mitmekesisust.

Järva maakonda esindas veel Emily Vislapu maadlusklubist Juhan ja tema saavutas kehakaalus kuni 65kg kolmanda koha. (JT)

Võistluse peakorraldaja Marger Pormann ütles, et tegemist oli väga tugevatasemelise võistlusega, kus osales ka selle aasta tiitlivõistluste medaliste. "Võib mainida, et tegu oli ühe tugevama tasemega võistlusega sellel kuul, mis mõeldud noortele Euroopas," lausus ta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles