Paide ujuja ületas end mitmel distantsil

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Märten Erik Arold võitis Räimerallilt ujumises kaks noorte klassi medalit ning ujus kõigil kolmel alal isiklikud rekordid.
Märten Erik Arold võitis Räimerallilt ujumises kaks noorte klassi medalit ning ujus kõigil kolmel alal isiklikud rekordid. Foto: Erakogu

Laupäeval Tartus Aura keskuses toimunud Eesti noorujujate võistlussarja Räimeralli kolmandal etapil osalenud Paide ujumiklubi sportlane Märten Erik Arold püstitas kolm uut isiklikku tippmarki ja teenis oma vanuseklassis silmapaistvaid kohti. 

Märten Erik Aroldi isa Taavi Arold ütles, et suurimat heameelt tundsid nad, et noor ujuja alistas 100 meetri vabalt ujumises ühe minuti piiri. "See on ujujatele oluline verstapost, kust alates võib ennast justkui täieõiguslikuks ujujaks pidada," selgitas ta. "Noortele pole minuti piiri alistada sugugi lihtne ja seetõttu on meil hea meel, et ta seda lõpuks suutis."

Arold ujus 100 meetrit vabalt ajaga 59,79 ning teenis selle eest 14-aastaste noormeeste arvestuses pronksmedali. Oma senist rekordit parandas ta kolme sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles