Konkursi võiduga tuli kaasa uhke auhind

Järva Teataja
Copy
Türi muusikakooli flöödiõpilane Annaliisa Aren tuli David Otto Wirkhausile pühendatud noorte puhkpilli- ja löökpillimängijate konkursilt tagasi esikoha ja peaauhinnaga, milleks oli flööt.
Türi muusikakooli flöödiõpilane Annaliisa Aren tuli David Otto Wirkhausile pühendatud noorte puhkpilli- ja löökpillimängijate konkursilt tagasi esikoha ja peaauhinnaga, milleks oli flööt. Foto: Türi muusikakool

Eelmisel nädalal Kõrvekülas olnud David Otto Wirkhausile pühendatud noorte puhkpilli- ja löökpillimängijate konkursil oli võistlustules ka mitu Järvamaa noort muusikut, kes naasid sealt auhinnakohtadega.

Tartu valla muusikakooli ja Tartu vallavalitsuse veetava konkursi eesmärk on populariseerida puhkpillimuusikat, propageerida noorte seas puhkpillimängu ja muusikaharidust ning innustada noori esitama Eesti muusikat.

Türi muusikakoolist osalesid direktor Silja Aaviku sõnul õpetaja Viia Ivaski flöödiõpilased ja õpetaja Teet Tihvani trombooniõpilane, kes kõik esinesid väga hästi ja tulid auhinnakohtadele. Flöödimängijate esimeses vanuserühmas (kuni 10 a) sai Selene Sooäär esikoha, teises vanuserühmas (11-12 a) Henri Veeberg kolmanda koha ning Annaliisa Aren esikoha ja peaauhinna, Trevor Jamesi flöödi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles