Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Esmaspäeva hilisõhtul läks Facebook kihama uudisest, et Paides on ootamatult avatud uus söögikoht. Kiriku taga endise pubi Nii ja Naa ruumides avas uksed lihtsaid ja koduseid Ukraina toite pakkuv kohvik Borš. Selle pidajad on abielupaar Inna ja Andrei Kovalchuk, kes alles eelmise aasta veebruaris elasid rahus oma Lõuna-Ukraina kodulinnas Marganetsis Dnepri jõe lähistel.

* Paides aadressil Pärnu 55 kerkiva kaubandushoone ehitus hakkab lõpusirgele jõudma ja praeguste plaanide järgi avavad kauplused seal uksed järgmise aasta veebruaris.

* Et Paide linnavalitsuse kevadisest plaanist kaubamaja endise hoone endale ostmisest asja ei saanud, läks maja erakätesse. Uuel nädalal avab seal uksed esimene CityAlko kauplus Järvamaal. Aldar Eesti OÜ turundusjuht Kethy Vainomaa selgitas, et Paides CityAlko avada on ettevõttel olnud kavas juba mõnda aega, nüüd siis lõpuks leidus sobiv asukoht. «Paide on tore väikelinn, kelle inimesed väärivad kvaliteetset joogipoodi ja personaalset teenindust,» sõnas ta.

* Sünnipäeva puhul tehakse ikka kingitusi. Saaremaa vald tegi oma inimestele Eesti Vabariigi 105. sünnipäeva puhul kingituse – tasuta teatrietenduse «Tõll», mille Andrus Kivirähk on kirjutanud spetsiaalselt Saaremaa teatrile. 31. oktoobril jõuavad saarlased Tõllu-lugudega Türile. Kui praamigraafik annab, siis toimetab saarlased mandrile samuti Tõll.

* Nii nagu sidefirma Telia aasta alguses teada andis, ei tööta eilsest Järvamaal enam 3G-võrk ning kliendid saavad edaspidi suhelda 4G- ja 5G-võrgus. Vanemate telefonidega saab tavakõnesid edasi teha ka 2G-võrgus, kuid kõne kvaliteet ei pruugi olla enam nii hea. Järvamaal jäi Telia 3G elueaks ligikaudu 18 aastat. Kuigi aja jooksul kasvatas 3G-võrk andmesidekiirust, jäi see ikkagi ajale jalgu ega suuda konkureerida tänapäevase 4G- ja 5G-võrguga.

Märksõnad

Tagasi üles