Töö kaotanud abivallavanem Tiina Oraste võttis vastu teisegi elumuutva otsuse

Järva Teataja
Copy
Järva abivallavanem Tiina Oraste peab solvavaks, et inimesed, kes teda väga hästi tunnevad, ei tulnud oma kriitikaga tema juurde, vaid otsustasid üllatada umbusaldusavaldusega.
Järva abivallavanem Tiina Oraste peab solvavaks, et inimesed, kes teda väga hästi tunnevad, ei tulnud oma kriitikaga tema juurde, vaid otsustasid üllatada umbusaldusavaldusega. Foto: Dmitri Kotjuh

​28. septembril toimunud Järva vallavolikogu istungil esitasid 11 vallavolikogu liiget umbusaldusavalduse abivallavanem Tiina Orastele. Oraste umbusaldamine oleks pidanud minema hääletusele vallavolikogu istungil, kuid enne seda punkti jõuti abivallavanem ametist juba vabastada.

Samal päeval ehk neljapäeval astus endine riigikogulane, kunagine Järva maavanem, Albu vallavanem Tiina Oraste ka erakonnast välja.

Tiina Oraste põhjendas seda sammu sellega, et väärtushinnangute mitteühtimises. „Leian, et kui inimene kuhugi kuulub, siis peavad tema väärtushinnangud ühtima kaasteelistega. Ma ei saa olla koos kahepalgeliste inimestega või nendega, kelle väärtushinnangud minuga ei ühti,” sõnas ta. „Olen Isamaa erakonnas olnud päris pikalt ja usun, et olen sinna oma tugeva panuse andnud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles