See oleks isegi lõbus, kui ta poleks nii traagiline

Arlet Palmiste
Copy
Paide teatri lavastuses «Konsiilium» mahuvad Paide muusika- ja teatrimaja suure saali lavale ära nii näitlejaid kui ka publik.
Paide teatri lavastuses «Konsiilium» mahuvad Paide muusika- ja teatrimaja suure saali lavale ära nii näitlejaid kui ka publik. Foto: Tiit Reinberg

Minu asemel peaks ülevaate Paide teatri lavastusest «Konsiilium» kirjutama tegelikult tehisaru. Tal ei oleks raske talle antud sisendite toel koostada kriitiline kokku­võte. Analüüsida iseenese tööd. Kuid siiski järgemööda.

Sisenenud teatrimajja, palutakse mul QR-koodi abil lavastuse kodulehel anda etenduse loomiseks sisendid – žanr ja tegevuskoht. Olen krampis, sest pole kunagi pidanud seda trikki ära õppima. Eks kunagi ole ikka esimene kord. Saan hakkama. Saali poole liikudes pigistan viit eurot oma taskus, et kava osta. Kasu sellest pole, sest ka kava ostmine käib QR-koodi abil. Saan sellegagi hakkama.

Olengi oma tavapärasest keskkonnast välja viidud. Olen läbinud portaali reaalse ja tehisliku maailma vahel. Iseenesest võiks see portaal olla veelgi jõulisem. Tõsta mind tänavalt Matrix-likult irreaalsusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles