Mäeküla tankla rajamise plaanid peavad

Järva Teataja
Copy
Foto: Terminal Oil

Järva Teataja on korduvalt kirjutanud, et kodumaine kütuseettevõte Terminal on võtnud plaani Mäekülla tankla ehitamisega. Koroonakriis, bürokraatia ja keeruline olukord majanduses on neid plaane aga korduvalt edasi lükanud ning veel pole Mäekülas mingit ehitustegevust märgata.

Veel tänavu kevadel käis ettevõte välja lubaduse, et hiljemalt suvel lüüakse Mäekülas kopp maasse. Seda pole juhtunud, ent tankla rajamise plaan on endiselt jõus.

Kärknas endisest Tartu naftabaasist üle-eestiliseks ettevõtteks kasvanud Malle Raudsepa ning ta poegade Raido ja Rauno Raudsepa perefirma Terminal ASi pikem plaan on töötada end Eesti juhtivaks energiamüüjaks. Usutluses Tartu Postimehele avaldas Terminal ASi juhatuse liige Raido Raudsepp, et Terminal on Eesti erinevatesse paikadesse 45 jaama üles pannud kaheksa aastaga, see on erakordne kiirus. „See tähendab, et Eesti kütuseturul oli ikka teatud õhk sees, et meiesugune sai jaeturule tulla. Edasi on plaan väga lihtne: tahame kõik piirkonnakeskused oma jaamadega ära katta. Me ei taha teha tavalist tanklat, soovime korralikku teenindusjaama, kus on energiat erinevatele mootoritele ehk rohegaasid, fossiilkütused, elekter,” kõneles Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles