Vibulaskurite tutvustusõhtu esitleti ka uut kalendrit

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vibukool

Türi Vibukool otsib aktiivselt uusi koostööpartnereid ja võimalikke sponsoreid. Sel põhjusel korraldati laupäeval ka tutvustusõhtu. 

"Otse kümnesse" nime kandval õhtul tutvustai oma tegevusi ja tulijatel oli võimalus tutvuda ka tublide sportlaste ja juhendajaga. Ühtlasi sai ka ise proovida vibulaskmist ja soetada vibulaskurite uut kalendrit. 

TOETA

Saaja: MTÜ Türi Vibukool

Arveldusarve: EE137700771009196888

SWIFT kood(välismakse tegijatele): LHVBEE22

Selgitus: Tegevustoetus

Vibukooli missioon on saada parimaks vibusportlaste "hüppelauaks" Eestis, Baltikumis ja teha ajalugu maailmas. Nii on koolist on sirgunud ja tuntust kogunud juba päris mitmed noored: Lisell Jäätma, Robin Jäätma, Maris Tetsmann ja Meeri-Marita Paas. Nende ambitsioon on jõuda suurtel võistlustel veel kaugemale ja pjedestaalil aina kõrgemale.

Et see kõik ka edaspidi õnnestuks, on vaja osaleda aina rohkematel võistlustel erinevates maailma nurkades ja treenida üha rohkem Maarika Jäätma valvsa pilgu all ja juhendamisel.

​Lähitulevikus ootavad vibusportlasi ees võistlused Hiinas, Saksamaal, Inglismaal, Ameerka Ühendriikides, Prantsusmaal jne. Võistlustel käimine toob nii Eesti kui ka Türi uhkelt pildile, sest juba hetkel saavutatud tulemused on midagi enamat kui lihtsalt osavõtt.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles