Konkurendi kadumine toob muudatusi Järvamaad läbivate busside graafikusse ja tõstab hinda

Copy
Lux Expressi bussid
Lux Expressi bussid Foto: Laura Oks

Juuli lõpus palus Lux Express ministeeriumil enne tähtaega kehtetuks tunnistada kaugbussiliini loa, mille alusel sõidab Tallinna–Paide–Türi–Viljandi buss, ja 31. oktoobril lõpetaski ettevõte selle liini teenindamise. Hansa Bussiliinid paneb seetõttu Viljandi–Tallinna liinile mõne väljumise juurde ja tõstab hommikuse bussi pileti hinda, kirjutab Sakala. 

Juuli lõpus palus Lux Express ministeeriumil enne tähtaega kehtetuks tunnistada kaugbussiliini loa, mille alusel sõidab Tallinna–Paide–Türi–Viljandi buss, ja 31. oktoobril lõpetabki ettevõte selle liini teenindamise. Hansa Bussiliinid paneb seetõttu Viljandi–Tallinna liinile mõne väljumise juurde ja tõstab hommikuse bussi pileti hinda, kirjutab Sakala. 

Aktsiaselts Lux Express Estonia on Tallinna–Viljandi liini teenindanud 2021. aasta 1. juulist. Ettevõtte liinivõrgu direktori Ines Pensa sõnul on selle liini teenindamise kulud aga kogu aeg ületanud piletitulu. Ta nentis, et kui Tallinna–Viljandi bussi pilet maksab viimase poolteise aasta jooksul järsult kasvanud kulude juures umbes 12 eurot, siis rongipileti hind on püsinud muutumatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles