Tänava remont läheneb lõpusirgele

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva Teataja

Türil asuv Vabaduse tänav, mis on linlastele üks peamisi teid, mille kaudu rongijaama minna või sealt tulla, vajas juba aastaid remonti ning on ka seda jagavatele ratturitele, jalakäijatele ja sõidukitele ammuilma kitsaks jäänud. Peatselt olukord muutub, sest ligi pool miljonit maksva minev ümberehitus, mis annab tänavale nüüdisaegse ilme, läheneb lõpusirgele.

Vabaduse tänav uueneb kogu pikkuses Tallinna tänavalt kuni raudteejaama parklani ligikaudu 300 meetri ulatuses. Tööd maksavad ligi 470 000 eurot, ehitaja on Tartumaa ettevõte Kivipartneri OÜ. Lepingu järgi peaks Vabaduse tänaval tööd tehtud olema selle kuu keskpaigaks. Töödest johtuvalt on tulnud nii Vabaduse tänava ääres elavatel inimestel kui ka sedakaudu liikujatel arvestada sellega, et autoga seal sõitma ei pääse ja tänaval toimetavad vaid ehitusega seotud masinad.

Vabaduse tänavat rongijaama pääsuks kasutanud linlased on juba mõnda aega pidanud vaksalile lähenemiseks kasutama hoopis Jaama tänavat. Ka jalgsi rongi peale minejad pääsevad raudteejaamale ligi Jaama tänava poolsest küljest. Nüüd on suuremad tööd, sealhulgas tänavaaluste kommunikatsioonide rajamine ja kaevetööd suures osas lõpetatud ja tänavale on veetud killustikukiht, mida sel nädalal tihendati, värske asfaltkatte ootel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles