VIDEO Eesti kõige enneaegsemad kolmikud vajavad abi uue kodu ehitusel

Järva Teataja
Copy
Külen Erala ja Jaanus Kask said kolmikute poiste Brennani (vasakult), Brendoni ja Brendani vanemateks eelmise aasta septembris, aga kõik koos kodus on nad elanud selle aasta aprillist. Paraku jääb nelja lapsega perele Türil viiendal korrusel asuv kolmetoaline korter väikeseks ja nad vajavad elukohta lastele sobilikumas kohas.
Külen Erala ja Jaanus Kask said kolmikute poiste Brennani (vasakult), Brendoni ja Brendani vanemateks eelmise aasta septembris, aga kõik koos kodus on nad elanud selle aasta aprillist. Paraku jääb nelja lapsega perele Türil viiendal korrusel asuv kolmetoaline korter väikeseks ja nad vajavad elukohta lastele sobilikumas kohas. Foto: Dmitri Kotjuh

Türil elavad Eesti kõige enneaegsemalt sündinud kolmikud Brendon, Brennan ja Brendan koos oma õe ning ema ja isaga viienda korruse korteris. Selleks, et lapsed saaks mugavalt õues käia, vajab pere aga hädasti uut kodu, vahendas eilne Ringvaade.

Kolmikud sündisid 13. septembril 2022. aastal, kui plaanikohaselt pidid nad sündima alles 2023. aasta 11. jaanuaril, olles seega neli kuud enneaegsed. Kõige pisem vendadest kaalus sünnil kõigest 480 grammi.

Loe ja vaata edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles