Naised Köögis pühendavad Väätsa kontserdi meestele

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Naised Köögis
Naised Köögis Foto: Erakogu

Teravate ja vaimukate tekstide poolest tuntud vokaalansambel Naised Köögis teeb novembris kummarduse meestele ning annab kolm meestepäeva teemalist kontserti. Neist viimane toimub Väätsal. "Tahame kummutada arvamust, et oleme ainult naisõiguslik bänd ja meestel pole meie kontsertidele asja. Vastupidi - julgustame mehi olema ägedad edasi," ütles ansambli liige Kristiina Ehin Järva Teatajale. Kontserdi publik kuuleb Naised Köögis vanu hitte ja uusi päevakajalisi laule, kajastust leiavad neis nii keskeakriis, Eesti poliitkultuur, Prigožin kui ka Brigitte Susanne Hunt.

Kontserttuur nimega "Kas armastus käib kõhu kaudu?" annab värvika pildi meestest läbi naiste silmade ja südame. See jõuab novembris Kuressaarde, Keilasse ja Väätsale. See on kontsert, kus on nii muhedat huumorit kui ka sügavmõttelist elutunnetust. Laulude vahele pajatavad naised lugusid elust enesest.

Naised Köögis on, nagu nad ise oma tegemisi tutvustavad, vahelduva eduga tegelenud meesuurimusega juba enam kui kümme aastat. Saabuva meestepäeva puhul teevad naised oma antropoloogiliste välitööde tulemustest väikese vahekokkuvõtte. Me teeme muusikat endast lugupidavatele naistele ja suure südamega meestele. See on meie moto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles