Batuudihüppajad testisid võimeid üle lahe

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tarbjal treenivad Ken Lend (2. koht) ja Saloome Tikerpalu (3. koht) võisid uhkusega pjedestaalile tõusta.
Tarbjal treenivad Ken Lend (2. koht) ja Saloome Tikerpalu (3. koht) võisid uhkusega pjedestaalile tõusta. Foto: Biomechanics Group/Facebook

Biomechanics Groupi Tarbja treeningrühma kasvandikud osalesid nädalavahetusel Soomes rahvusvahelisel batuudihüpete võistlusel Fincup 2023, kust tuldi tagasi heade emotsioonidega.

Laste treener Taavi Tikerpalu ütles, et kõige väiksemas konnahüpete klassis tegi vahva etteaste nelja-aastane Mia Lend.

U10 vanuseklassis võistlesid batuudihüpetes kümne järjestikusest elemendist koosneva kavaga Ken Lend, Saloome Tikerpalu ja Tikva Tikerpalu. Kõige paremini läks tulemuse mõttes Kenil, kes sai 7. koha, Saloome sai 15. ja Tikva 19. koha. "See oli nende esimene rahvusvaheline võistlus ja kavad ei tulnud veel nii hästi välja kui nad ise tahtnuks," rääkis Tikerpalu.

Topet-trampetihüpetes läks kõigil juba märksa paremini. Ken Lend saavutas teise, Saloome Tikerpalu kolmanda ja Tikva Tikerpali neljanda koha.

U12 lasteklassis astusid üles Kirtel Lend ja Jakob Tikerpalu. Kirtel saavutas oma kavaga 25. koha ning Jakob 8. koha. Taas läks paremini topelt-trampetihüpetes, kus Kirtel saavutas 8. ja Jakob teise koha.

Jakob Tikerpalu ootab oma võistluskorda lootusrikkalt ja on heaks soorituseks valmis.
Jakob Tikerpalu ootab oma võistluskorda lootusrikkalt ja on heaks soorituseks valmis. Foto: Biomechanics Group/Facebook

U14 võistlusklassis astus üles Maksimeljan Šlegel. Tema sooritus küündis batuudiihüpetes 8. kohani ja minibatuudis tuli ta tublile 4. kohale.

Taavi Tikerpalu hindas võistluse kordaläinuks. "Nägime väga häid sooritusi ja saime väärt kogemusi, kuidas end koduses tarbja võimlas edasi arendada," sõnas ta.

Ciomechanics Group SK oli Soomes esindatud arvukate võistlejatega, kellest paljud treenivad Järvamaal Tarbjal.
Ciomechanics Group SK oli Soomes esindatud arvukate võistlejatega, kellest paljud treenivad Järvamaal Tarbjal. Foto: Biomechanics Group/Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles