Esiliiga korvpallurid ei suutnud liidrit vääratama panna

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Viking Window ei saanud Reinar Halliku korvpallikooli/Vinni valla vastu oma mängujoonist toimima ja kaotasid suure skooriga.
Paide Viking Window ei saanud Reinar Halliku korvpallikooli/Vinni valla vastu oma mängujoonist toimima ja kaotasid suure skooriga. Foto: Tõnis Tõnström

Eile Vinni spordihoones peetud korvpalli Saku esiliiga kohtumises Reinar Halliku korvpallikooli/Vinni valla ning Paide Viking Window meeskondade vahel näitas tabeli tipus trooniv Lääne-Virumaa meeskond sisukat mängu ega lasknud paidelastel end platsil kehtestada.

Paide meeskonna mänedžer Janno Viilup ütles, et kaotus 74:100 on ehk kõrvaltvaatajale lootusetum, kui see mäng tegelikult oli. "Tegelikult olime esimesel veerandajal võitlusvalmid ja täiega mängus sees. Vastased küll juhtisid, kuid suutsime neid parajalt närvi ajada ja punktidega ohtlikult lähedale tagasi tulla. Vähendasime vahet küll 12, 7 ja isegi 4-le punktile," kirjeldas ta. Vastased hakkasid pinge all vigu tegema ja treener võttis põhimängijaid välja rahunema.

Teisel poolajal läks Paide meestel viilupi sõnul mängujoonis käest. "Vastased mängisid edu kätte kihtsate kiirete jooksudega ning me ei suutnud kuidagi enam tagasi tulla. Indrek Kajupank tegi küll vahepeal hea seeria ning sai hoo üles, kuid sellest ei piisanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles