Hobikokk, kelle pärast muudeti saate reeglit

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kersti Jaanhold leidis MasterChefi saatest endale uue lemmikroa, mida külalistele pakkuda. See on Mihkel Heinmetsa forelli või lõhe crudo.
Kersti Jaanhold leidis MasterChefi saatest endale uue lemmikroa, mida külalistele pakkuda. See on Mihkel Heinmetsa forelli või lõhe crudo. Foto: Kristo Kivisoo

Veel aasta tagasi toimetas Kersti Jaanhold Pärnu Circle K teenindusjaamas kuumade viinerisaiade ja tortiljadega ning juhatas kütusetankla igapäevatööd. Ta poleks osanud uneski näha, et ühel heal päeval hakkavad tema kulinaarseid oskusi hindama tippkokad ning tema suurest kirest saab teada kogu Eesti. Nüüd on see juhtunud, sest menuka telesaate «MasterChef Eesti» teise hooaja kahes avasaates oli Kersti Jaanholdil au tele­ekraanil kokata.

Poolteist aastat Oisus elanud Kersti Jaanhold (42) ütles, et tema elu on pärast saates osalemist võtnud kindla suuna toidumaailma poole. «Sain sealt julgust ja indu juurde ning õpin praegu Tallinna tehnikaülikooli toitlustuskorralduse akadeemias, et olla tulevikus kasulik mõnele toidukohale või miks mitte teha midagi selles valdkonnas omal käel,» lausus ta.

Kersti saatesse sattumine oli juhuslik. Ta oli 19aastase kokakoolis käiva tütrega põrgatanud varem mõtet osaleda kokandussaates «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema», kuid sinna see mõte jäi. Küll hakkasid sõbrad ja tuttavad «MasterChef Eesti» esimese hooaja järel kohe pinda käima, et mingu ta kindlasti sellesse saatesse. Tagasihoidliku eestlasena ei lasknud Kersti aga sellist mõtet endale pähe pugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles