Kaia Iva viimane heategu aitab vähki varem avastada

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kaia Iva heategevuslikule oksjonile annetatud lipsu kandis moeetendusel laulja Maribel Vääna. Just sellest punasest Malta siidilipsust sai oksjoni üks hinnalisemaid esemeid.
Kaia Iva heategevuslikule oksjonile annetatud lipsu kandis moeetendusel laulja Maribel Vääna. Just sellest punasest Malta siidilipsust sai oksjoni üks hinnalisemaid esemeid. Foto: Raul Mee

Nädalavahetusel osta.ee keskkonnas läbiviidud heategevuslikul oksjonil "500 kleiti ja lipsu" läks Kaia Iva annetatud Malta eesistumise punase lipsu üle viimasel tunnil ülepakkumiseks. Lõpuks müüdi lips maha 520 euro eest, millega see tõusis oksjonil müüdud esemete TOP 3. Tegemist oli hingedepäeval lahkunud Kaia Iva viimase heateoga.

Heategevuskampaania eestvedaja Katri Link ütles, et "500 kleidi" suure toetaja Kaia Iva annetus oli oma kummalisel moel seotud numbrimaagiaga. "Lips läks müüki numbri all 500 tähistades kampaania 500. annetust. Selle alghind oli 50 eurot ja lõplik müügihind küündis üle 500 euro," märkis ta.

Lingil oli südamest hea meel, et lipsu pärast läks viimasel tunnil ülepakkumiseks. "Mis seal salata, tegin endast kõik oleneva, et see nii läheks. See oli ju Kaia Iva viimane suur heategu, mis näitab, et lahkudeski hoolis ta teistest inimestest väga ja võitles vähi võimalikult varajase avastamise eest," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles