LINNAMEESKOND SUURMÄNGU EEL Staadionile tulles ära ole joobes ja jäta pürotehnika koju

Järva Teataja
Copy
Paide linnameeskond - Levadia
Paide linnameeskond - Levadia Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval 11. novembril peab Paide Linnameeskond kunstmurustaadionil maha oma Premium liiga hooaja viimase mängu, kus otsustatakse päris kindlasti tänavuste pronksmedalite saatus, ent võimalik, et räägitakse kaasa ka tiitli jagamises.

Tallinna FCI Levadia vastu peetavale, kell 14 algavale kohtumisele on oodata täismaja ning väga suurt hulka võõrsilfänne, mistõttu palutakse mängule tulla soovijail tutvuda alljärgneva informatsiooniga.

Kõige tähtsam on kaasa tuua hea tuju ja kindel toetus oma meeskonnale!

PARKIMINE

Kunstmurustaadioni kõrval asuv parkla on sellel mängul külastajatele suletud. Soovitame kohalikel inimestel tungivalt tulla mängule jalg- või tõukerattaga või jalgsi. Autosid on piiratud hulgal võimalik parkida Hillar Hanssoo põhikooli kõrval asuvates parklates ning tänavate ääres. Sealjuures tuleb tagada kohalike elanike takistamatu läbipääs nii transpordiga kui jalgsi.

Sõidukitega läbipääs kunstmurustaadionile viivale tänavale on tagatud ainult operatiivsõidukitele ning meeskondade ja korraldajate autodele / bussidele. Loomulikult saab kunstmurustaadioni juurde sõita jalg- või tõukerattaga. Rattad saab jätta sissepääsu kõrvale aia äärde, soovi korral need aia külge lukustades. Valvet ei ole.

SISSEPÄÄS STAADIONILE

Sissepääs kunstmurule asub tavalises kohas tribüünipoolses väravas. Et staadionile sisenemine sujuks kiiremini ja muretult, soovitame tungivalt osta pilet eelmüügist aadressil piletitasku.ee. Etteostetud pileti ja hooajakaardi omanikud ning kutsetega mängule saabujad saavad siseneda eraldi, ilma üldjärjekorrata sissepääsust üldvärava kõrval. Palun järgi väravatel asuvat märgistust!

TRIBÜÜN JA OLME

Sissepääsu juures, tribüüni kõrval asuvad puhvet ning fännipood. Tribüünile jõudmiseks möödud neist kindlasti. Kui kõht tühi või janu kallal, leiad kõik vajaliku nii tribüüni kõrval asuvast puhvetist kui ka sissepääsu ees, väljaspool staadioni asuvast mobiilsest toiduautost. Pane tähele, et enne poolajavilet staadionilt väljudes on turvatöötajal õigus sinult nõuda pileti uuesti ettenäitamist.

Suitsetada tohib ainult sissepääsu kõrval asuvas vastavalt tähistatud kohas. Tribüünil ja selle taga on suitsetamine keelatud!

Neljandik tribüünist ehk tribüüni tagumine osa on sellel mängul eraldatud FCI Levadia fännidele. Külalisfänne ootab nende tribüüniosa juures eraldi puhvet ning WC. Külalisfännide suitsetamiskoht asub metsapoolse aia ääres.

TURVALISUS

Lisaks Paide Linnameeskonna turvameeskonnale kaitsevad sellel mängul meie kõigi ohutust ning mõnusat mänguelamust ka ProSecurity lisajõud Einar Lillo ja Elari Kasemetsa juhtimisel. Turvatöötajad on staadionil selleks, et teid aidata, ent nende korraldustele allumine on staadionil nõutud.

Staadionile ei lubata siseneda ilmsete joobetunnustega inimestel.

Paide kunstmurustaadionil ei ole lubatud kasutada ühtki liiki pürotehnilisi vahendeid, sh pauguteid jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles