Järvamaa Kutsehariduskeskuse noor pälvis neljakohalise õppestipendiumi

Järva Teataja
Copy
Teisipäeval sai Amservilt tunnustuse Järvamaa Kutsehariduskeskuse õpilane Kert Kürsa, kes on silma paistnud hea õppeedukuse ja motivatsiooniga eriala edukalt lõpetada.
Teisipäeval sai Amservilt tunnustuse Järvamaa Kutsehariduskeskuse õpilane Kert Kürsa, kes on silma paistnud hea õppeedukuse ja motivatsiooniga eriala edukalt lõpetada. Foto: Amserv

Teisipäeval sai Amservilt tunnustuse Järvamaa Kutsehariduskeskuse õpilane Kert Kürsa, kes on silma paistnud hea õppeedukuse ja motivatsiooniga eriala edukalt lõpetada

Stipendiaat Kert Kürsa on lapsest saati teadnud, et ta soovib saada autotehnikuks. Teda kõnetavad kõik mootoriga masinad ning ka vaba aja sisustab ka kodus garaažis nokitsedes. Tal on kindel plaan lõpetada kool ja ennast tulevikus autotehniku erialal edasi täiendada ning asuda tööle autoettevõttes, kus enda teadmisi ja oskuseid arendada. Kerdil on ka väga head tulemused koolis ja korrektne suhtumine õppetöösse.

Baltimaade suurim autokontserni Amservi Paide esinduse juht Olev Põldme sõnas, et ettevõtte stipendium on mõeldud eeskätt autoeriala õppijate motiveerimiseks ja järelkasvu kindlustamiseks. „Stipendiumi eesmärk on suurendada autoerialade nagu autotehniku ja –diagnostiku eriala õppijate motivatsiooni õpingute edukaks jätkamiseks,” selgitas ta. “Stipendiumi saamiseks oli noortel vaja täita taotlus ning kirjutada motivatsioonikiri, kus nad põhjendasid oma soovi töötada valitud erialal ja millist tulevikku nad endale sel erialal näevad. Otsus langetati esitatud taotluste ja motivatsioonikirjade põhjal koostöös kooliga.”

„Mõistame, et peame oma tulevase asjatundliku personali ettevalmistamiseks juba praegu panustama ja seetõttu tahame kutseõppeasutustele toeks olla,” lisas Põldme.

Tulevane stipendiaat saab lisaks stipendiumirahale ka praktikakoha üle Eesti asuvates Amservi kaasaegsetes teeninduskeskustes. “Nii mõnigi tubli praktikant on heade tulemuste korral saanud ka tööpakkumise meie esindustesse,” selgitas Põldme, kuidas nad tublidel noortel tööturule jõuda aitavad.

Amserv on juba aastaid toetanud autoerialade õppureid, et noortel säiliks motivatsioon edukalt õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles