Laupäeval on Paide jalgpallimurul mängus kogu maailm

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskond võõrustas Levadiat kodustaadionil ka 18. aprillil. Siis jäi mängi viiki 1:1. Loodetvasti õnnestub täna meie meeskonnal võit koju jätta.
Paide linnameeskond võõrustas Levadiat kodustaadionil ka 18. aprillil. Siis jäi mängi viiki 1:1. Loodetvasti õnnestub täna meie meeskonnal võit koju jätta. Foto: Dmitri Kotjuh

Et Premium liiga viimases voorus läksid mängud nagu läksid, on praegu lahtine nii Eesti tänavune jalgpallimeister kui ka Paide linnameeskonna kolmas koht. Paljutki saab selgeks laupäeval Paides.

Eelviimases voorus Narvas peetud mängus JK Narva Transiga panid paidelased spurdikäigu sisse ja läksid seitsme minutiga juba 2:0 juhtima. Sama sahmaka said nad ise nädala keskel Nõmme Kalju FC meeskonnalt.

Nõmmelastega suutsid Paide mehed raskest olukorrast end viigini võidelda, kuid Narva mängijaid selline edu ei saatnud. Veidi rohkem võbelust tekkis küll teisel poolajal, kui Paide linnameeskonna mängijal fikseeriti kastis viga ja Narva teenis penalti, kuid mõni minut hiljem lõid paidelased kolmanda värava ja eduseis oli jälle kindlam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles