Toetusraha aitab kooli tantsuetenduse taval jätkuda

Copy
Tänavu kevadel korraldatud Koeru keskkooli tantsuetendus oli väga eriline, sest tegi kummarduse 20 aastale, mil koolis seda ettevõtmist on tehtud.
Tänavu kevadel korraldatud Koeru keskkooli tantsuetendus oli väga eriline, sest tegi kummarduse 20 aastale, mil koolis seda ettevõtmist on tehtud. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti kultuurkapitali 21. augustil lõppenud kolmandasse taotlusvooru laekus 3894 taotlust, mis taotlesid toetusteks ja stipendiumideks kokku 11,3 miljonit eurot. Taotlustest rahuldati 70,5 protsenti. Kultuurkapitali nõukogu, sihtkapitalid, toetusprogrammid ja maakondade ekspertgrupid jagasid taotluste alusel ja omal algatusel kokku 4,8 miljonit eurot.

Selles jaotuses kinnitas kultuurkapitali nõukogu ka stipendiumid kunstide ja rahvakultuuri valdkonna õppejõududele. Üldse eraldati õppejõududele sel aastal 88 stipendiumi, mille suurus on 10 000 eurot.

Järvamaalt esitatud rahataotluste hulgas pälvis toetust mitu kultuuriüritust, ent toetust jagus ka sportlastele, spordiklubidele, trükiste väljaandmiseks ning andekate õpilaste toetuseks

Tagasi üles