Koerust pärit ja Paides muusikakooli lõpetanud muusik ja laulja Jaak Linnas tunnetas telesaate «Ma näen su häält» mõjujõudu omal nahal. Pärast pühapäevast tele-eetrit kinnitavad ürituste korraldajad tema esinemisi ridamisi ja kutseid tuleb iga päev aina juurde. Lõpulauluni ta küll saates ei jõudnud, kuid see-eest sai näidata oma suurepärast lauluoskust, mille peale Ines tahtis temaga duetti laulda. Video sellest on nädalaga kogunud Youtube’is juba ligi 38 000 vaatamist.

Jaak Linnas (50) ütles, et tele­tuntus teda ei üllata. Ta ei varjagi, et just see oli suuresti põhjus, miks ta saatesse läks. Viis aastat tagasi osales ta ansambliga Eesti Mees Sünne Valtri ja Kalle Sepa juhitud telesaates «Rahvabänd». Sellele järgnes samuti menu ja suurepärande duett Sünne Valtriga, mida on nüüd vaadatud Youtube’is 670 000 korda.

Nii see muusiku elu Linnase sõnul käibki. «Sa võid palehigis tööd rügada, muusikat teha ja mööda pidusid esineda, kuid piisab ühest teleesinemisest ja kõik on hoopis teisiti,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy