Karatekad võistlesid piirilinnas

Järva Teataja
Copy
Foto: Karateklubi Täht

Järvamaal tegutseva Karateklubi Täht sportlased võistlesid piirilinnas Narvas XIX rahvusvahelisel turniiril "Narva Kumite & Kata" kyokushinkai karates.

Klubi treener Tarmo Alt selgitaa, et võistlustel osalesid võistlejad Ukrainast, Poolast, Lätist ja Eesti klubidest. Võistlema asus kokku 107 karatekat. Võistlused toimusid kumites (kahevõitlus) kui katas (traditsiooniline tehnikate esitlus võistluskombinatsioonides, nn „võitlus varjuga“).

Katas saavutasid järvamaa esindajad kolmikvõidu- 14-17-aastaste noormeeste seas oli Rasmus Rooba esimene, Magnus Raidvere teine ja Egert Vahtre kolmas. 10-13-aastastest tüdrukutest oli teine Mirjam Kalmus ja 14-17-aastastest neidudest kolmas Minna-Mai Kaas.

Kumites saavutas 12-13-aastastest tüdrukutest Mirjam Kalmus esimese koha ja Minna-Mai Kaas oli 15-16-aastaste neidude seas teine.

12-13-aastaste poiste klassis tõi teise Järvamaale Enry Vahtre ja Mihkel Vest oli kolmas. 14-15-aastaste poiste klassis kuulus kolmas koht Aron Linale. Teise esikoha võitis 16-17-aastaste noormeeste vanuseklassis ja kaalus kuni 65kg Rasmus Rooba ja teise samas klassi sai tema treeningkaaslane Magnus Raidvere. Sama vanuse 65+kg kaalus olid kolmanda koha väärilised Lauri Punapart ja Roonald Rikberg.

Tarmo Alt lisa, et Järvamaa karatekad kogusid suurelt võistlustelt palju uusi kogemusi ja täiendasid oma teadmisi võitluskunsti vallas. „Väga tubli debüüdi tegi võistlustel kohtunikuna klubi õpilane Randolf Alt, kes aga ise enam noorte võistlustel osaleda ei saa.” (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles