Laadalised aitasid noored näitlejad unistusele lähemale

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Õnneliku käega loositõmbaja võis Laupa kooli mardilaadal saada minikõlarite, tekstiilist poekoti, mustkunstniku trikikomplekti, trükiste ja palju muu põneva omanikuks ning seda ainult euro eest piletit lunastades.
Õnneliku käega loositõmbaja võis Laupa kooli mardilaadal saada minikõlarite, tekstiilist poekoti, mustkunstniku trikikomplekti, trükiste ja palju muu põneva omanikuks ning seda ainult euro eest piletit lunastades. Foto: Laupa kool

Eelmisel reedel peeti Laupa koolis traditsioonilist mardilaata, kus korraldatud õnneloosi tulu läks samuti tavapäraselt heategevuseks. Sedakorda saab loosimüügist kogunenud tulust tuge kooli näitering.

Koolijuht Kaarel Aluoja selgitas, et eesmärgi leppisid kooli töötajad kokku töökoosolekul, kus arutasid, kuhu tänavuse mardilaada õnneloosi müügitulu suunata. Kui Jaanika Kajakas, kelle juhendada on kooli näitering, käis välja mõtte, et noortel näitlejatel oleks suur abi peamikrofonidest, siis ei tekkinud Aluoja sõnul mõtetki enam teisi ideid arutada. «Kõik olid kohe nõus,» sõnas ta ja lisas, et näiteringi lapsed on tõepoolest tublid ja hakkajad ning sellise kingituse auga ära teeninud.

Loomulikult ei jää peamikrofonid rangelt näiteringile, vajadusel saab tehnikat kasutada ka teiste kooliga seotud projektide juures. Õnneloos, mille müügitulust peamikrofonid soetatakse, oli menukas ja Aluoja sõnul kostis õpilastelt tagasisidet, et loosiauhinnad olid sel korral eriti uhked. Nii võis õnneliku käega loosi tõmbaja saada minikõlarite, tekstiilist poekoti, mustkunstniku trikikomplekti, trükiste ja palju muu põneva omanikuks, seda ainult euro eest piletit lunastades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles