Järvalannad kuuluvad maailma parimate fitnesspiigade hulka

Järva Teataja
Copy
Olgu öeldud, et maailmameistrivõistluste tulemused tegi tuju heaks ka Järvamaa spordisõpradel, sest nii varasematel Eesti meistrivõistlustel kui ka MMil võistles vähemalt kaks Türilt pärit fitnesssportlast. Karolin Puusepp on paremal ja Kelly-Lizette Lõhmus vasakul.
Olgu öeldud, et maailmameistrivõistluste tulemused tegi tuju heaks ka Järvamaa spordisõpradel, sest nii varasematel Eesti meistrivõistlustel kui ka MMil võistles vähemalt kaks Türilt pärit fitnesssportlast. Karolin Puusepp on paremal ja Kelly-Lizette Lõhmus vasakul. Foto: Kadi Hunt

Eesti spordisõpradel on, mille üle elevil olla, sest meie fitnessipiigad võidavad tiitlivõistlustelt hulganisti medaleid ja see edulugu võib kesta veel pikki aastaid, kirjutab Postimees.

Nii peeti Hispaanias Santa Susannas maailma fitnessi- ja kulturismiliidu (IFBB) maailmameistrivõistlused, kus Eesti koondis korraldas tõelise medalisaju. Santa Susannasse mindi ajalooliselt suure koondisega – 45 liiget – ja tehti ajalooliselt võimas tulemus, sest koju toodi 17 medalit, millest lausa kaheksa olid kuldsed. Varem pole ühelt MMilt sellist hulka medaleid suudetud koju tuua.

Olgu öeldud, et maailmameistrivõistluste tulemused tegi tuju heaks ka Järvamaa spordisõpradel, sest nii varasematel Eesti meistrivõistlustel kui ka MMil võistles vähemalt kaks Türilt pärit fitnesssportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles